Filmpje leidt tot aanhoudingen voor mishandeling

woensdag 6 september 2017

Drunen - Een filmpje van een getuige leidde woensdagochtend 6 september tot de aanhouding van drie broers uit Drunen. Wij verdenken het drietal van betrokkenheid bij een openlijke geweldpleging in augustus van dit jaar in hun woonplaats. Hierbij werd een automobilist na een ruzie in het verkeer geschopt en geslagen.

Wij kregen op zondag 13 augustus rond 20.30 uur een melding van een mishandeling op de Kastanjelaan-West in Drunen. Agenten troffen op de doorgegeven straat geen vechtende personen aan en geen slachtoffer. Wel kregen we uiteindelijk een belangrijk filmpje van een getuige. Hierop was te zien dat een bestuurder van een auto door een groep jongeren geslagen en geschopt werd terwijl hij op de grond lag.

Het conflict startte na een onenigheid in het verkeer waarna het slachtoffer door een andere automobilist in zijn gezicht werd geslagen terwijl hij nog in de auto zat. Vervolgens ontstond een worsteling op straat tussen het tweetal. Binnen korte tijd kwam een groep jonge mannen naar de locatie en werd het slachtoffer geslagen en geschopt. De man zag uiteindelijk kans om in zijn auto te stappen en weg te rijden. Hij liep enkele rake klappen op en raakte onder andere gewond aan zijn hoofd.

Al snel werd ons duidelijk wie het slachtoffer was en zijn wij met hem in gesprek gegaan. Hij wilde echter geen aangifte doen. Desondanks besloten wij, gezien de ernst van het feit dat het filmpje liet zien, in overleg met het Openbaar Ministerie toch een onderzoek op te starten. Dit resulteerde woensdagochtend in de aanhouding van de drie broers uit Drunen van 17, 19 en 20 jaar. Zij werden in de vroege ochtend in hun woning opgepakt en zitten vast voor verder onderzoek. Wij sluiten meer aanhoudingen niet uit.

Deze zaak laat zien hoe belangrijk het is dat u uw informatie met ons deelt. Het filmpje was voor ons van cruciaal belang om deze verdachten te kunnen pakken. Kijk op www.politie.nl hoe u contact met ons op kunt nemen.

bron: politie.nl | Categorie: verkeersdelict


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Ammerzoden | 112 alarmeringen Ammerzoden | Goedkoop Tanken in Ammerzoden | Supermarkten in Ammerzoden | Weerbericht Ammerzoden