Jongen overleden bij aanrijding op snelweg

zondag 6 maart 2016

Rosmalen - De politie onderzoekt een dodelijke aanrijding die zondagochtend plaatsvond op de A59 bij Rosmalen. Het slachtoffer is een jongen van 17 uit Maliskamp.

Rond 4.50 uur kreeg de politie diverse meldingen van een aanrijding met een persoon op de snelweg. Toen agenten kort daarna ter plaatse kwamen vonden zij inderdaad iemand op de A59. Het slachtoffer bleek te zijn overleden.

De politie gaat er op basis van het eerste onderzoek vanuit dat de jongen over de snelweg liep en werd aangereden door meerdere auto’s. Met de bestuurders en inzittenden van twee betrokken voertuigen worden gesprekken gevoerd om de exacte toedracht te achterhalen. Voor een aantal is Slachtofferhulp ingeschakeld. De bestuurders van beide voertuigen hadden niet gedronken.

Verkeerspecialisten deden uitgebreid onderzoek op de plaats van het ongeval. In de loop van de ochtend werd de weg weer vrijgegeven voor het overige verkeer. Twee voertuigen zijn in beslag genomen voor sporenonderzoek.

De politie is dringend op zoek naar getuigen om meer duidelijkheid te krijgen. Het is niet uitgesloten dat er nog andere voertuigen betrokken zijn. Alle informatie is welkom op politie.nl/melden of 0900-8844. Anoniem kunnen tips doorgegeven worden op 0800-7000.

bron: politie.nl | Categorie: ongeluk


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Ammerzoden | 112 alarmeringen Ammerzoden | Goedkoop Tanken in Ammerzoden | Supermarkten in Ammerzoden | Weerbericht Ammerzoden