Overvallers binden vier medewerkers supermarkt vast

donderdag 4 juni 2015

Wijk en Aalburg - De politie is dringend op zoek naar informatie en getuigen van een gewapende overval op een supermarkt afgelopen ochtend. Bij die overval zijn uiteindelijk vier mensen vastgebonden.

Op donderdag 4 juni 2015 om zes uur begonnen drie medewerkers van debakkerij van de supermarkt aan de Markt met hun werk. Op het moment dat ze viade achteringang naar binnen gingen verschenen er twee gemaskerde mannen die metze mee liepen. Binnen werden de twee vrouwelijke medewerksters vastgebonden enmoest de mannelijke medewerker mee naar het kantoor om geld aan te wijzen. Ditalles onder bedreiging van een op een vuurwapen gelijkend voorwerp.

Op dat moment kwam nietsvermoedend een vierde medewerker de winkel binnen.Ook hij werd vastgebonden. Uiteindelijk zijn de overvallers er met eengeldbedrag vandoor gegaan. Omdat de winkel zijn contante geld altijd afroomt washet geen groot bedrag.

Getuigen of mensen die iets van dit misdrijf afweten worden dringend verzochtdit te melden via hetmeldformulier oppolitie.nl/melden, via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000. De politie wilonder andere weten hoe de overvallers gekomen en weer vertrokken zijn. Maar alleinformatie is welkom.

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Ammerzoden | 112 alarmeringen Ammerzoden | Goedkoop Tanken in Ammerzoden | Supermarkten in Ammerzoden | Weerbericht Ammerzoden